Beoordeeld met een 9.7
Menu

Bellen

App

Tandtechniek van Tandprotheticus Truijen

Wie een goed gebit heeft staat er geen moment bij stil, maar veel mensen hebben gebitsproblemen. Dit varieert van een slecht zittend kunstgebit, verkleurde of beschadigde tanden, kiezen die niet meer optimaal functioneren of zelfs geheel verdwenen zijn. Wij bieden u functionele en cosmetische oplossingen die ervoor zorgen dat uw gebit de tand des tijd weer kan weerstaan. Wij beschikken over een professioneel laboratorium waar wij onze protheses en kunstgebitten eigenhandig vervaardigen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost een nieuw kunstgebit?

Een kunstgebit wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen grotendeels vergoed. In veel gevallen zelfs tot 75 procent. Als u een volledige tandverzekering hebt dan is het kunstgebit vaak zelfs gratis.

Wat kost de reparatie van een kunstgebit?

De reparatie van een kunstgebit is zelfs met een basisverzekering vaak helemaal gratis. Worden de kosten door de verzekering niet helemaal gedekt dan krijgt u van tevoren altijd een prijsopgave van ons.

Mijn kunstgebit is stuk, wat moet ik doen?

U kunt na een telefonische afspraak direct bij ons langs komen. Uw kunstgebit repareren we vaak binnen een uur, zodat onnodige ongemakken worden voorkomen.

Wanneer mag ik mijn kunstgebit laten vervangen?

Wilt u voor een volledige vergoeding in aanmerking komen dan moet uw oude prothese minimaal zes jaar oud zijn. Binnen die periode kunnen wij uw kunstgebit laten reviseren. Deze reparatie valt vaak binnen de verzekering is zal daardoor gratis kunnen worden uitgevoerd.

Hoe moet mijn kunstgebit onderhouden?

Op deze vraag is niet één antwoord van toepassing, omdat niet iedere mond gelijk is. Voor tips en advies bekijk daarom onderstaande onderhoudskaart.

Kunstgebit tandtechniek : vrijblijvend advies

Wij voorzien onze patiënten altijd van gedegen advies en leveren kwaliteit in al onze producten en diensten. Onze vriendelijkheid is voor ons een vanzelfsprekendheid en voor u een garantie voor het leveren van topservice.

Onze aan huis service
Aan huis service
Veel van onze klanten komen uit :
Budel, Stramproy, Nederweert, Kelpen, Weert, Ospel, Someren, Cranendonck, Ell, Maarheeze en nog meer plaatsen in de buurt van Budel binnen Brabant en Limburg.
Onze service in onze kliniek te Budel
Kliniek te budel
Veel van onze klanten komen uit :
Geldrop, Leende, Bergeijk, Bocholt, Overpelt, Lommel, Hamont, Helden, Valkenswaard, Meijel, Asten, Leudal, Helmond, Deurne, Eindhoven, Heeze, Roggel, Roermond, Neerpelt, Maasbracht.
Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vult u dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@truijentandprothetiek.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539 of 06-39346450.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl Truijen Tandprothetiek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Bekijk alle waarderingen
Openingstijden
Maandag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Dinsdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Woensdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Donderdag: 08.30 - 12.0013.00 - 17.00
Vrijdag: 08.30 - 12.00
Zaterdag: Op afspraak
Stuur een mail info@truijentandprothetiek.nl
0495-755539
info@truijentandprothetiek.nl
06-39346450
Routebeschrijving Wij zijn goed bereikbaar via de A2 ( Nederland ) of direct vanuit de regio's Weert, Nederweert & Maarheeze.
België; vanuit Hamont-Achel, Pelt en Bocholt de n71 aanhouden richting gemeente Cranendonck.
Route plannen kan hier
Corona update